قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۰۹ - ۰۹:۳۹
اوباما از تردیدهای سیاست خارجی خود می‌گوید؛

بارها به دخالت نظامی در سوریه اندیشیده‌ام

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، با بیان تردیدهای خود درباره مداخله در سوریه گفت که آمریکا نمی‌تواند تمام تحولات جهان را کنترل کند.

بارها به دخالت نظامی در سوریه اندیشیده‌ام

 

به گزارش «سراج24»  به نقل از رویترز؛ باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، در پاسخ به انتقادها در مورد اینکه آمریکا به قدر کافی در سوریه درگیر نشده است گفت که بارها در مورد این مسأله [دخالت نظامی در سوریه] اندیشیده است.
 
آمریکا خواهان کناره‌گیری بشار اسد از قدرت بوده و تروریست‌های مخالف دولت وی را نیز به رسمیت شناخته اما تاکنون از مداخله نظامی مستقیم در سوریه اجتناب ورزیده است.
 
اوباما طی مصاحبه‌ای با نشریه "نیوریپابلیک" گفت؛ "در وضعیتی به مانند سوریه باید ببینم که آیا می‌توانیم تغییری بیافرینیم؟" وی گفت که باید سود و هزینه این عمل و همچنین توانایی پنتاگون در پشتیبانی از نیروهای مستقر در افغانستان سنجیده شود."
 
"آیا این عمل [حمله نظامی] می‌تواند به خشونت‌های بیشتر یا حتی استفاده از تسلیحات شیمیایی منجر شود؟ بهترین چشم‌انداز یک دولت باثبات پس از اسد چیست؟"
 
این اظهارات اوباما در حالی بیان می‌شوند که برخی منتقدین سیاست خارجی وی معتقدند آمریکا می‌توانست نقش پررنگ‌تری را در مسائل ژئوپولوتیک به مانند مناقشه سوریه و مالی بر عهده گیرد.
 
لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا، روز شنبه اعلام کرد که آمریکا هواپیماهای سوخت‌رسان خود را در اختیار نیروهای فرانسوی درگیر در مالی قرار خواهد داد.
 
اوباما همچنین طی مصاحبه با برنامه "60 دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس با حالتی تهاجمی به انتقادها از سیاست خارجی آمریکا بالاخص در مورد سوریه پاسخ داد.
 
وی گفت اگرچه نیروی هوایی ما در لیبی حضور یافت و به حسنی مبارک نیز برای کناره‌گیری از قدرت فشار آوردیم اما دولت وی می‌خواهد مطمئن شود که هر گونه دخالت آمریکا در سوریه نتیجه معکوس نخواهد داشت.
 
وی گفت "ما قادر نخواهیم بود که تمام جنبه‌های هر تحولی" را در مناقشات جهان کنترل کنیم، "گاهی اوقات باید از کنار آنها رد شویم."
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••